Masaža

Među raznovrsnim tretmanima za telo salon za masažu Sara nudi brojne popularne programe masaže. Od medicinskih masaža koje obnavljaju telo do aromatičnih i antistres managerskih programa koji uključuju tretmane za opuštanje i očuvanje telesne i psihičke kondicije. Sama masaža predstavlja terapiju dodirom i mirisom, kojom se uspostavlja pravilan tok energije kroz energetske kanale tela. Time se postiže ravnoteža između tela i duha, koja nam omogućava aktiviranje unutarnje sposobnosti tela za samoizlječenjem i usput olakšava brojne tegobe poput glavobolje, nesanice ili bolova u tijelu.

Salon za masažu Sara nudi usluge anticelulit masaže, vacuslim tretmane, maderoterapije, tantričke masaže, masaže čakre, antistres, kraljevske masaže, relax masaže, sportske masaže.

Tantra (Tantrička masaža)

Izvorna tantra ili tantrička masaža podrazumeva poznavanje energetskih kanala na telu kroz koje – po učenju taoističkih filosofa – prolazi životna energija KI. Takođe, podrazumeva poznavanje uloge i funkcije svih čakri u našem telu i njihov međusobni uticaj u zavisnosti od spoljašnjih i unutrašnjih uticaja sublimiranih sa akupresurnim tačkama na našem telu. U ovoj masaži se celo telo masira opuštajućim tehnikama, sa akcentom na akupresurne tačke i meridijane koji se nalaze u regiji određenih zona tela, pri čemu u erogenim zonama primenjujemo drevne tantričke tehnike vođenja međusobne energije koja razbija energetske blokade u telu i kao nijedna druga masaža omogućava da opustite i telo i duh uz obavezan pročišćen orgazmički talas koji Vam preplavi čitavo telo pred kraj masaže, izuzetno snažan.

Terapeutska masaža glave i vrata

Relax masaža celog tela

Parcijalna relax masaža

Kraljevska masaža

Anticelulit masaža

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža toplim himalajskim solima

Čakre

Masaža toplom čokoladom